Bij onze Customer Service afdeling, maak je deel uit van een bekwame bemanning die weer en wind doorstaat. Of er nu storm is, een gladde zeespiegel of wat turbulentie, jij houdt je hoofd koel in alle omstandigheden. Dankzij jouw nieuwsgierigheid en behulpzaamheid zorg je voor de beste ondersteuning van onze klanten.

Samen houden we koers. En dat mag je best letterlijk nemen. Want onze passie ligt zowel in IT als in logistiek. Daarmee krijgen we zelfs een panda vlot van Hong Kong langs de douane tot in Pairi Daiza, jagen we ieder jaar vlot 1.877.654.901 kilo bananen door onze systemen of importeer je je eigen mondmaskers mee. Magazijnen beheren, goederen declareren, vrachtwagens uitsturen. Onze klanten doen dat allemaal met onze software.

Vanuit Customer Service maak jij het verschil door behoeftes te detecteren bij je klanten en zo mee de software in de juiste richting te laten evolueren.

Kom jij aan boord?

Ontdek al onze vacatures

4 redenen om bij Stream Software te werken

Graag zaken uitpluizen

Een vraag waar je nog niet meteen het antwoord op weet? Laat de uitdagende vragen maar komen! Jij weet er wel weg mee. Niets leuker dan dit uit te pluizen en zo snel mogelijk de klant te kunnen antwoorden, toch? Een opleiding volgen om de klant nog beter te kunnen helpen? Leuk!

Je meet je succes in aha-momenten

Klanten zullen aan jou vragen hoe ze met onze Software modules moeten werken. Jij kent onze modules door en door, en verstaat de kunst om complexe dingen makkelijk te verwoorden, waardoor er bij onze klanten een lichtje gaat branden.

Je legt meteen de link

Je gaat zelfstandig op zoek naar oplossingen voor vragen. Daarbij werk je nauw samen met onze developers en andere afdelingen. Je ziet snel verbanden en hebt oog voor commerciële kansen.

Je luistert gericht

Natuurlijk heb je het antwoord niet altijd meteen klaar. Dus moet je de vraag soms goed analyseren en raad vragen aan de juiste persoon.

Het reilen en zeilen van de collega’s

Onze Customer Service bemanning weet regelrecht waarheen. We zijn allemaal plantrekkers die zich graag vastbijten in de vraag van de klant. Problemen begrijpen en oplossingen zoeken, dat kunnen we als de beste. En uiteraard ben je nooit alleen onderweg. We vormen een hecht team en kunnen rekenen op de kennis en ervaring van elkaar.

Ik heb mijn creativiteit nodig om problemen op te lossen
Geoffrey
Voor we op vakantie gaan, moeten we afkicken
Ludo
Ik dacht douane… helpdesk… maar het is de beste beslissing ooit!
Shanna

Tevreden passagiers

Onze klanten vooruit helpen en spontaan een welgemeende ‘dank u’ terugkrijgen, dat is het mooie aan de job.
Gevraagde oplossing was niet mogelijk maar het alternatief is net zo goed.
Sofie
-
functie Bleckmann 3
Fijn dat er mensen zijn met kennis van zaken, die er altijd vol voor gaan en deskundige antwoorden geven.
James
-
functie Bleckmann
Bedankt voor het snel oplossen van mijn probleem. Het was voor mij dringend en jullie hebben het ook zo behandeld.
Tunke
-
functie Bleckmann

Kom jij aan boord?
Bekijk onze vacatures

No items found.