Stream Software is dé kennispartner binnen douane en logistiek


Part of your efficiency
Onze samenwerking is een bewuste stap naar vereenvoudiging van uw douane- en logistieke processen. Wij zorgen als one-stop-shop voor gebruiksvriendelijke modules die overzicht bieden en afgestemd zijn op uw manier van werken, zodat u volop kan inzetten op efficiëntie en kostenbesparing.

Part of your growth
Wij denken proactief met u mee en gaan samen op zoek naar opportuniteiten die leiden tot return on investment, vanuit de meest diepgaande expertise in douane- en logistieke werking binnen de Benelux. Stream Software is geen loutere software leverancier, maar een partner die uw groei accelereert.

Part of your team
Terwijl u zich focust op de groei van uw organisatie, zorgen onze experts dat u compliant bent aan de meest recente douanewetgeving en mee bent met de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector. We zijn 100% betrokken bij iedere uitdaging.

contacteer ons

België

Sinds 1997 is Stream Software actief in de ontwikkeling van pragmatische oplossingen voor zowel logistiek als douane.

Founding Fathers Albert en Walter Palsterman hebben Stream Software doen uitgroeien tot een absolute referentie binnen de sector.

Stream Software’s headquarter is gevestigd in Antwerpen, waar we inmiddels met 50 medewerkers constant onze applicaties ten dienste van de markt verbeteren.

Douane is onze core business. Onze jarenlange ervaring met implementaties en integraties maakt ons dé partner om uw logistieke en douaneprocessen te automatiseren.

Nederland

Stream Software heeft reeds vele jaren een stevige klantenbasis in Nederland. De Nederlandse markt is een strategisch speerpunt binnen de werking van onze onderneming.

In 2019 voltooide Stream Software de acquisitie van Unitas Software te Rotterdam (Capelle aan den IJssel). Met deze overname vergrootte Stream Software niet enkel zijn klanten basis te Nederland, maar is het vooral de samenwerking en kennisdeling aangaande nieuwe ontwikkelingen dat een absolute troef zijn.

Eind 2020 opende Stream Software daarenboven een nieuw sales office te Eindhoven (HTC Campus). Met de aanwerving van Erik Meijers en Paul van Tellingen groeit ook hier de enorme expertise binnen de sector, en aldus binnen onze organisatie.
Intussen zijn we verhuisd naar de Bogert 31, in het centrum van Eindhoven: een nieuw modern kantoor met voldoende ruimte om klanten te ontvangen, en te groeien naar de toekomst toe.  

You’re in good company

Stream Software heeft zich sterk gepositioneerd in de Benelux. Voor stichters Albert en Walter Palsterman is een langetermijnrelatie met de klanten fundamenteel, waardoor een indrukwekkende klantenportefeuille werd opgebouwd.

Sam Jespers (CCO): “Wij zien onze klanten als partners waar we intens mee samenwerken, om hun operationele en financiële bedrijfsprocessen te optimaliseren.”
Contacteer ons

Laat u aangenaam verrassen en vraag een demo!

contacteer ons