De wijzigingen binnen het douanelandschap zijn de komende jaren niet gering. Voorbeelden zijn legio: e-Commerce, e-Globalisatie en de nieuwe PLDA- en NCTS-componenten in België, DMS4.0 en Cargo Controller in Nederland,… We moeten vaststellen dat het een enorme uitdaging gaat zijn om elk topic tijdig op te vangen.

Om hieraan te voldoen investeert Stream Software in een volwaardige R&I-afdeling. Begin 2021 startten Gregor Vekemans, Joost Delmeire en Paul van Tellingen in hun nieuwe rol binnen onze organisatie.

Gregor zal alle wijzigingen binnen de douanewereld voor België en Luxemburg op zich nemen en fungeert als Manager van deze kersverse afdeling. Paul werkt vanuit onze vestiging te Eindhoven op de wijzigingen binnen douane voor Nederland. Tot slot zal Joost het Research & Innovation luik voor onze ILS-applicatie op zich nemen.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat Stream Software op een duurzame manier en met een gezonde focus functionele en pragmatische toepassingen blijft ontwikkelen voor zijn gebruikers.

Related stories

View all stories